Auta meitä kehittämään palveluitamme - anna palautetta

Otamme mielellämme vastaan palautetta. Palautteiden ansiosta pystymme parantamaan ja kehittämään niin asiakaspalvelun kuin hoidonkin laatua. Toivomme, että käyntinne meillä on mahdollisimman miellyttävää ja vaivatonta. Tavoitteenamme on 100% asiakastyytyväisyys. Luemme jokaisen saamamme palautteen ja käsittelemme ne luottamuksellisesti. Jokainen asiakkaalta saatu palaute on tärkeä. Ohessa olevalla palautelomakkeella voitte jättää meille helposti terveisiä sekä mahdollisia kehitysehdotuksia.

Jos jostain syystä kuitenkin olette tyytymätön hoitoonne, toivomme että otatte yhteyden henkilökuntaamme välittömästi asian selvittämiseksi. Vastaanoton potilasasiamiehenä toimii Tiina Sarkomäki.

Teillä on myös mahdollisuus tehdä asiasta kirjallinen muistutus, mikäli asian selvittäminen vapaamuotoisesti ei tuota tulosta. Lisätietoja Aluehallintoviraston sivuilta.

Jos hoitoa koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan.

Palaute