Hampaan poisto

Joskus hammas on päässyt niin huonoon kuntoon, että hammasta ei ole enää järkevää hoitaa. Liian huonokuntoisesta hampaasta seuraa pitkittynyttä kipua ja särkyä, mahdollinen tulehdus vaikuttaa yleisterveyteen ja jatkuva kipuilu mielialaan. Poiston vaikeusaste määritellään röntgenkuvilla ja tehokkailla puudutteilla poistot ovat kivuttomia.

Viisaudenhammas ei aina mahdu puhkeamaan jolloin se usein tulehtuu. Viisaudenhampaat ovat vaikean harjattavuuden takia hankalasti hoidettavia, mistä johtuen ne ovat usein huonossa kunnossa. Hoitamaton viisaudenhammas heikentää suun hygieniaa ja vaarantaa muut hampaat. Tulehtunut tai huonossa kunnossa oleva viisaudenhammas poistetaan, jolloin säryn takia ei tarvitse menettää yöuniaan.

Ajanvaraus

Nyt voit varata ajan hammaslääkärille tai suuhygienistille myös netissä kellon ympäri. Elegantissa on käytössä sähköinen ajanvarauspalvelu, jolla voit helposti varata ajan myös vastaanottomme aukioloaikojen ulkopuolella.

Ajanvaraus

Esitietolomake

Muistathan ottaa tullessasi mukaan valmiiksi täytetyn esitietolomakkeen. Lomakkeen voit ladata napsauttamalla alla olevaa painiketta.

Esitietolomake